Zin in een heerlijke zomers salade, maar dan net anders? Probeer dan deze frisse parelcouscoussalade!
Ingrediënten voor 4 personen
- 250 gram parelcouscous
- 350 gram sperziebonen
- 1 el couscous kruiden
- 1 rode of witte ui
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 1 citroen
- 150 gram feta
- 45 gram amandelstiften
Bereiding
- Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar
- Snijd ondertussen de sperziebonen in stukken van 2 cm en kook deze.
- Giet de couscous en sperziebonen af en meng met de kruiden.
- Snipper de ui, halveer de paprika's en snijd in stukjes van 1 cm. Bak alles in de pan.
- Meng de parelcouscous en alle groenten door elkaar. Verkruimel de feta en voeg samen met de amandelstiften door de parelcouscous. Knijp het sap van de citroen naar smaak over de salade.
- Breng op smaak met peper en zout.