Naar overzicht

Hoe ziet werken bij MalnuCare eruit?

Eva Bohne

Het werk als diëtist bij MalnuCare is erg zelfstandig. Je zit (meestal) alleen in de auto, gaat naar kantoor om administratie uit te werken en overlegd met collega’s over de telefoon in plaats van op een standplaats waar iedereen samenkomt. Gelukkig hebben we bij MalnuCare iets kunnen verzinnen, waardoor je met het team in jouw eigen regio toch regelmatig contact hebt. Namelijk de regio lunch! Elke 6 weken organiseert één van de collega’s in de regio een lunch en haalt dan allerlei lekkers. Dit combineren we met een regio-overleg, intervisie of journal club. Zo hebben we een mooie combinatie van social talk en een leerzaam stukje of overleg.

Deze lunch wordt georganiseerd op een van onze locaties; in Alkmaar, voor regio Noord-Holland, en in Capelle aan den IJssel voor regio Zuid-Holland. De collega’s in Enschede en Brabant sluiten dan meestal via Teams aan, dus zo vorm je toch een team met z’n allen.

Eens per jaar hebben we een teamdag, zo nu ook weer in september. Met de teamdag komen alle collega’s over het hele land bij elkaar en je kunt je voorstellen dat dat met allemaal vrouwen een gezellige boel is! We bespreken zaken over MalnuCare, wat kan anders, wat kan beter? Of we combineren dit met een cursus/training over een onderwerp waar wij als diëtisten behoefte aan hebben. Afgelopen 2 jaar zijn dit bijvoorbeeld trainingen geweest van Waterwerk. Hierin hebben we onder andere training gehad hoe jij als diëtist in je kracht staat en hoe om te gaan bij een onprettige situatie. Ook hebben we een SWOT-analyse gemaakt en samen bestudeerd om MalnuCare verder te brengen in de toekomst!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het werk bij MalnuCare. Wij hebben regelmatig vacatures in verschillende regio’s. Houd onze LinkedIn pagina hiervoor in de gaten!