Ga direct naar inhoud
MalnuCare
  • Patiënten
    • Als eten een zorg wordt
    • BMI-meter
    • Werkwijze van de diëtist
    • Groepsvoorlichting
    • Algemene voorwaarden
    • Kosten
  • Professionals
    • De meerwaarde van MalnuCare
    • Spoedoverdrachten of spoedverwijzingen
    • Spoedprotocol sondevoeding
    • Huisartsen
    • Groepsvoorlichting
    • Vacatures
  • Over ons
    • Het Team
    • Vacatures
  • Inspiratie
  • Recepten
  • Contact
Aanmelden

Warme maaltijd

Warme maaltijd

Volkoren pasta pesto met venkel

 Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering.  Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur.  Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...

Warme maaltijd

Volkoren pasta pesto met venkel

 Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering.  Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur.  Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...

Warme maaltijd

Volkoren pasta pesto met venkel

 Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering.  Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur.  Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...

Warme maaltijd

Volkoren pasta pesto met venkel

 Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering.  Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur.  Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...

Warme maaltijd

Volkoren pasta pesto met venkel

 Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering.  Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur.  Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...

Warme maaltijd

Volkoren pasta pesto met venkel

 Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering.  Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur.  Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...

Warme maaltijd

Volkoren pasta pesto met venkel

 Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering.  Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur.  Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...

Warme maaltijd

Volkoren pasta pesto met venkel

 Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering.  Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur.  Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...

Warme maaltijd

Volkoren pasta pesto met venkel

 Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering.  Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur.  Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...

Warme maaltijd

Volkoren pasta pesto met venkel

 Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering.  Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur.  Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...

Warme maaltijd

Volkoren pasta pesto met venkel

 Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering.  Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur.  Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...

Warme maaltijd

Volkoren pasta pesto met venkel

 Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering.  Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur.  Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...

Warme maaltijd

Volkoren pasta pesto met venkel

 Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering.  Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur.  Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...

Vragen? We helpen je graag!

Neem contact op
  • Patiënten
    • Als eten een zorg wordt
    • BMI-meter
    • Werkwijze van de diëtist
    • Groepsvoorlichting
    • Algemene voorwaarden
    • Kosten
  • Professionals
    • De meerwaarde van MalnuCare
    • Spoedoverdrachten of spoedverwijzingen
    • Spoedprotocol sondevoeding
    • Huisartsen
    • Groepsvoorlichting
    • Vacatures
  • Over ons
    • Het Team
    • Vacatures
  • Inspiratie
  • Recepten
  • Contact

Contact

MalnuCare

Berenkoog 35

1822 BH Alkmaar

Tel: 085 303 57 50

E-mail:info@malnucare.nl

© 2023 MalnuCare

  • Privacy- en cookieverklaring
  • Disclaimer
  • Contact
  • Website door Nedbase

MalnuCare