Ga direct naar inhoud
Patiënten
Als eten een zorg wordt
BMI-meter
Werkwijze van de diëtist
Groepsvoorlichting
Algemene voorwaarden
Kosten
Professionals
De meerwaarde van MalnuCare
Spoedoverdrachten of spoedverwijzingen
Spoedprotocol sondevoeding
Huisartsen
Groepsvoorlichting
Vacatures
Over ons
Het Team
Vacatures
Inspiratie
Recepten
Contact
Menu
Aanmelden
Waar ben je naar op zoek?
Warme maaltijd
Warme maaltijd
Volkoren pasta pesto met venkel
Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering. Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...
Warme maaltijd
Volkoren pasta pesto met venkel
Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering. Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...
Warme maaltijd
Volkoren pasta pesto met venkel
Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering. Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...
Warme maaltijd
Volkoren pasta pesto met venkel
Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering. Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...
Warme maaltijd
Volkoren pasta pesto met venkel
Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering. Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...
Warme maaltijd
Volkoren pasta pesto met venkel
Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering. Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...
Warme maaltijd
Volkoren pasta pesto met venkel
Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering. Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...
Warme maaltijd
Volkoren pasta pesto met venkel
Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering. Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...
Warme maaltijd
Volkoren pasta pesto met venkel
Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering. Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...
Warme maaltijd
Volkoren pasta pesto met venkel
Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering. Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...
Warme maaltijd
Volkoren pasta pesto met venkel
Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering. Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...
Warme maaltijd
Volkoren pasta pesto met venkel
Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering. Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...
Warme maaltijd
Volkoren pasta pesto met venkel
Pluk de blaadjes van de basilicumplant. Laat een paar blaadjes over voor de garnering. Doe de blaadjes, zonnebloempitten, Parmezaanse kaas, knoflook en 2 el olijfolie in een keukenmachine en mix het geheel fijn. Tadaaah! Dit is groene pesto. Breng nog een beetje op smaak met peper en giet er nog 1 el olijfolie over. Kook ondertussen de volkoren pennen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de vloeibare bak- en braadboter in een hapjespan en bak de kipfilet 5 minuten op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de venkelknol en aubergine in blokjes. Roerbak deze ongeveer 10 minuten met de kipfilet mee. Giet de penne af en spoel af met koud water, dan plakt het minder. Serveer de penne op een bord met de kip, aubergine en venkel en voeg al laatste 2 eetlepels groene pesto toe. Garneer met een paar blaadjes basilicum. Buon appetito! ...