Ingrediënten

  • 150 g ongezouten cashewnoten
  • 150 g geraspte kaas 48+
  • 1 snufje zout
  • 5 eieren
  • 150 g zelfrijzend bakmeel
  • 3 el verse tijmblaadjes

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Maal de cashewnoten fijn in een keukenmachine.
  3. Voeg de kaas toe en meng alles goed door elkaar. Voeg naar smaak eventueel wat zout toe.
  4. Doe het mengsel in een kom en klop er met de handmixer een voor een de eieren doorheen. Zorg ervoor dat het ei helemaal is opgenomen voordat de volgende wordt toegevoegd.
  5. Spatel het zelfrijzend bakmeel en de tijmblaadjes erdoor.
  6. Doe het beslag in een cakevorm en bak het brood in de oven in 50-60 minuten goudbruin.

Suggesties

U kunt ook gedroogde tijm gebruiken

Voedingswaarde per snee

Energie: 118 kcal
Eiwit: 6 gram
Koolhydraten: 7 gram
Vet: 7 gram