Gnocchi met paprika en courgette

Ingedriënten voor 2 personen

  • 500 g gnocchi
  • 1 paprika
  • 1 courgette
  • 250 g cherrytomaten
  • 400 g basilico pastasaus
  • 60 g Parmezaanse kaas (snippers)
  • 3 el olijfolie

Bereiding

  • 1. Kook de gnocci twee minuten in kokend water, en giet af. Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak de gnocchi in ca. 12-15 min krokant.
  • 2. Snijd ondertussen de courgette en paprika in kleine stukjes en fruit 3 min in de resterende olijfolie.
  • 3. Voeg de cherrytomaten en de pastasaus toe en verwarm ca. 5 min mee op laag vuur.
  • 4. Roer de gebakken gnocchi als laatste erdoorheen. Haal de pan van het vuur en bestrooi de gnocchi met de Parmazaanse kaas.
  • Garneer tip: Garneer het gerecht met rucola of verse basilicum.