Gnocchi met paprika en courgette
Ingedriënten voor 2 personen
- 500 g gnocchi
- 1 paprika
- 1 courgette
- 250 g cherrytomaten
- 400 g basilico pastasaus
- 60 g Parmezaanse kaas (snippers)
- 3 el olijfolie
Bereiding
- 1. Kook de gnocci twee minuten in kokend water, en giet af. Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak de gnocchi in ca. 12-15 min krokant.
- 2. Snijd ondertussen de courgette en paprika in kleine stukjes en fruit 3 min in de resterende olijfolie.
- 3. Voeg de cherrytomaten en de pastasaus toe en verwarm ca. 5 min mee op laag vuur.
- 4. Roer de gebakken gnocchi als laatste erdoorheen. Haal de pan van het vuur en bestrooi de gnocchi met de Parmazaanse kaas.
- Garneer tip: Garneer het gerecht met rucola of verse basilicum.