Ingrediënten voor 1 persoon

  • 2 eieren middelgroot
  • 30 gram havermoutvlokken
  • 1 rijpe banaan middelgroot
  • 1 volle eetlepel pindakaas
  • 25 gram rozijnen (optioneel)
  • 50 gram rood fruit (optioneel)

Bereiding

  1.  Prak de banaan in een soepkom fijn en voeg hier de havermout en de pindakaas aan toe. Roer met een vork alles goed door elkaar. Breek vervolgens de 2 eieren boven de kom en meng dit met het banaan-havermout-pindakaasmengsel, zodat het een geheel wordt. Optioneel kunnen er rozijnen toegevoegd worden.
  2.  Zet de kom 2 minuten in de magnetron (1000 watt), het ei gaat hierdoor stollen en zorgt dat het mengsel een ‘cakeje’ wordt. Voeg eventueel nog wat rood fruit toe.

Eet smakelijk!

Voedingswaarde

  • Energie: 491 kcal
  • Koolhydraten: 46 gram
  • Eiwit: 22 gram
  • Vet: 23 gram